"Csak azok az ismeret-ideák gyökereznek meg igazán az emberi bensőben, melyek szociális működésben sülnek ki."
Rudolf Steiner
Belépés - Regisztráció

Beszélgetés az antropzófiáról

2017. januártól új program indul  - Beszélgetések az antropozófiáról címmel,  két heti gyakorisággal, amely kötetlen beszélgetések formájában fogadja, segíti és bátorítja az antropozófiát megismerni vágyó, a Társasághoz közeledő útkeresőket és minden, ilyen jellegű beszélgetésen szívesen részt vevő társunkat.

A beszélgetésekre előzetes bejelentkezés után kerül sor a megjelölt időpontokban. A részvételi szándékot emailben vagy telefonon kérjük előre jelezni.

Ezeken a délutánokon szeretettel várunk mindenkit egy kötetlen, személyes beszélgetésre, aki érdeklődik az antropozófia iránt és segítséget, bátorítást szeretne kapni ahhoz, hogy közelebbről megismerje Rudolf Steiner tanításait, az utat, melyen járva egy korszerű szellemtudományos szemlélet részese lehet.

A találkozások során elsősorban a mindennapi élet kérdéseit és gyakorlat problémáit kívánjuk összekapcsolni az antropozófiával és érzékeltetni, hogy a szellemtudományos ismeretek elsajátítása hogyan alakíthatja át a szemléletünket és miként hat a mindennapjainkra. Ezen kérdések megbeszélése mellett természetesen szóba kerülhet minden olyan téma, amit a résztvevők hoznak magukkal, és többek között a Társaság életével, a működő csoportokhoz való kapcsolódás módjával, a társasági taggá válás lehetőségeivel és feltételeivel kapcsolatos kérdések is. 

A személyes beszélgetések reményeink szerint segítséget adhatnak nehéz élethelyzetek feldolgozásához, tájékozódáshoz a sorseseményekben és válságok mélyebb megértéséhez is.

A beszélgetéseket Kiss Miklós vezeti.

A személyes beszélgetések reményeink szerint segítséget adhatnak nehéz élethelyzetek feldolgozásához, tájékozódáshoz a sorseseményekben és válságok mélyebb megértéséhez is.

A beszélgetésekre előzetes bejelentkezés után kerül sor a megjelölt időpontokban.
A részvételi szándékot emailben vagy telefonon kérjük előre jelezni.

A csoport képviselője: Kiss Miklós, email: kissm@jumibt.hu, Tel. +36 30 954 0331

A találkozások lehetséges időpontjai: a megadott keddi napokon, este 17,00 órakor a Rudolf Steiner Házban, a Könyvtárban.

A találkozók további lehetséges időpontjai 2017-ben:  május 16., 30., június 13., 27.

Kapcsolat, információ:

Kiss Miklós (+36 30 954 03 31, kissm@jumibt.hu)